Witamy na FORUM SZYNSZYLE

Zaloguj się lub zarejestruj aby w pełni korzystać z zasobów forum.
Jeżeli miałaś / miałeś konto na starym forum koniecznie zajrzyj tu: LISTA SPRAW PO MIGRACJI

DOKUPIENIE TOWARZYSZA: lepszy samiec / samiczka / samotność?
Napisano 12 listopad 2009 - 22:09
nasze trafiają czasem do sklepu zoologicznego, z fermy wiadomo że nie znajduje się czasu na dopieszczanie wszystkich codziennie, ale kontakt z człowiekiem jako taki mają, sam teraz mam 9letnią samice z fermy i już znajdujemy wspólny język, a po 9ciu latach to dopiero musi być szok. bo jak by nie patrzeć to spędziła tam z połowę życia.
a maluchy się przyzwyczaja, jeśli się nie mylę to ta starsza trójka ma ok 7-8 miesięcy więc są w wieku zbliżonym do tych w zoologicznych, tam czasem są tez starsze.
Napisano 13 listopad 2009 - 00:19
Może i regulamin jest uciążliwy, ale było tak - osoba "A" pisze oddam szynszyla i podaje adres e-mail google dobrze indeksuje ten dział i wyświetla ludziom oni przychodzą na NASZE FORUM i pytają czy jest to aktualne, a osoba "A" ma wszystkich w nosie i nie raczy napisać, że nie jest już aktualne. A tak to przynajmniej jest jakiś ślad, że było zainteresowanie i że ogłoszenie może być nieaktualne.
Dodatkowo to jest forum więc jeżeli ktoś się ogłasza to robi to publicznie i nie powinien traktować forum jak tablicy ogłoszeń.
Dziękuję za wyrozumiałość
P.S. W regulaminie napisałem, że takie ogłoszenia będą usuwane, a nie skasowałem jeszcze ani jednego. Próbuje was zachęcić do pisania na forum, a nie poza nim.
Zapoznaj się z nową funkcją na forum "NASZE BLOGI" zajrzyj tu (klik) i zacznij blogowanie
Pojawiły się dodatkowe reklamy, zobacz co jest ich powodem (klik)
Napisano 18 listopad 2009 - 22:21
wszystkie samiczki mozaiki zostają stety/niestety u nas, mamy na celu zagłębienie się w zestawienia barwne szynszyli...zostaje tez jedna z tych trzech samiczek (trojaczków).
jednakże mam zgodę na znalezienie domków dla chłopaków tu raczej bez jakiś większych ograniczeń i dla samiczek standardów - to tyle jeśli chodzi o młodziaki.
no i cały czas szukamy domów dla starszych chłopców i dziewczynek;)
[ Dodano: 18 Listopad 2009, 22:23 ]
a i w najbliższym czasie mogę trochę nie ogarniać tu na bieżąco, ale będę się starał

Napisano 07 styczeń 2010 - 16:57
(o.o) // <-------szynszylek ^__^
(><)/
Napisano 12 styczeń 2010 - 14:24
www.rosyjski-niebieski.info
Napisano 21 styczeń 2010 - 23:14

Napisano 22 styczeń 2010 - 09:52
Napisano 22 styczeń 2010 - 15:40
Napisano 25 styczeń 2010 - 21:33
Napisano 30 styczeń 2010 - 15:03

Zapoznaj się z nową funkcją na forum "NASZE BLOGI" zajrzyj tu (klik) i zacznij blogowanie
Pojawiły się dodatkowe reklamy, zobacz co jest ich powodem (klik)
Napisano 02 luty 2010 - 22:29

Napisano 03 luty 2010 - 09:00

Napisano 03 luty 2010 - 12:15

Napisano 07 marzec 2010 - 13:43
3 dni temu stałem się właścicielem szynszyla jest beżowy ma 5 miesięcy i ma na imię Kubuś.
Wypuszczam go co wieczór około 23:00 troszkę się mnie boi,gdy jest na wybiegu i do mnie podejdzie chcę go pogłaskać to ucieka,no trudno trzeba cierpliwie czekać przecież nie będę go zmuszał do lubienia mnie... z czasem sam się do mnie przyzwyczai.Ale jest jeden problem na razie Kubuś jest sam nie ma żadnej partnerki

jeżeli temat był już poruszany to przepraszam.

Zobacz podobne tematy z jednym lub większą ilością słów kluczowych: dokupienie towarzysza, lepszy samiec czy samiczka, lepsza samiczka czy samiec, samiec czy samiczka, samiczka czy samiec, lepiej żeby był sam, lepiej żeby była sama
SZYNSZYLOWE PORADY →
ROZMNAŻANIE SZYNSZYLI →
ROZPOZNAWANIE PŁCINapisany przez ogonek , 25 mar 2009 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych