Witamy na FORUM SZYNSZYLE

Witamy na FORUM SZYNSZYLE!
Zaloguj się lub zarejestruj aby w pełni korzystać z zasobów forum.
Jeżeli miałaś / miałeś konto na starym forum koniecznie zajrzyj tu: LISTA SPRAW PO MIGRACJI
Zaloguj się lub zarejestruj aby w pełni korzystać z zasobów forum.
Jeżeli miałaś / miałeś konto na starym forum koniecznie zajrzyj tu: LISTA SPRAW PO MIGRACJI
Guest Message by DevFuse

Bez-szynszylowa wita ;)
Rozpoczęty przez
weronikap
, cze 11 2013 18:26
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:26
Witam, mam na imię Weronika, a zwierzętami pasjonuję się praktycznie od zawsze.
W 2011r. spełniło się moje marzenie i do mojego domu zawitała śliczna suczka rasy cavalier king charles spaniel Heidi zoryst. Szynszyla/i nie posiadam, i na razie nie zamierzam, jednakże z wielką chęcią dowiem się czegoś więcej na temat tych zwierzaków. Mam także dwóch mysich panów myszatych, dwie laborki Elwooda i Bluesa (pomysły na imiona są mojego ojca). W planach kolejne myszate, tym razem samiczki, już z hodowli.
Coś więcej o mnie?
W przyszłości mam nadzieję mieć hodowlę myszek rasowych. Czasami jeżdżę na wystawy z Heidi...
W 2011r. spełniło się moje marzenie i do mojego domu zawitała śliczna suczka rasy cavalier king charles spaniel Heidi zoryst. Szynszyla/i nie posiadam, i na razie nie zamierzam, jednakże z wielką chęcią dowiem się czegoś więcej na temat tych zwierzaków. Mam także dwóch mysich panów myszatych, dwie laborki Elwooda i Bluesa (pomysły na imiona są mojego ojca). W planach kolejne myszate, tym razem samiczki, już z hodowli.
Coś więcej o mnie?
W przyszłości mam nadzieję mieć hodowlę myszek rasowych. Czasami jeżdżę na wystawy z Heidi...
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:39
Witaj Weroniko 
Zapraszamy do czytania forum i poznawania naszych kochanych pupili. Zamieść zdjęcia swoich zwierzątek w swojej prywatnej galerii (możesz ją założyć w Albumie)http://www.forum.szy...aw.pl/album.htm
Bardzo chętnie je poznamy

Zapraszamy do czytania forum i poznawania naszych kochanych pupili. Zamieść zdjęcia swoich zwierzątek w swojej prywatnej galerii (możesz ją założyć w Albumie)http://www.forum.szy...aw.pl/album.htm
Bardzo chętnie je poznamy

Napisano 12 czerwiec 2013 - 07:38
Wiaj wśród nas, jest sporo wiadomości o szynszylach - skoro Tu jesteś to znaczy że szynszyloza powoli sie u ciebie rozwija, ani się obejżysz a już będziesz kombinowała klateczkę na kuleczki!
Życie jest darem i trzeba je szanowac, nie ważne czy ludzkie czy zwierzęcia
Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:06
weronikap, witaj na forum! Sliczne masz zwierzaki, kocham szczurki
Jak juz inni wczesniej napisali, na pewno zlapiesz szynszylomanie nie dlugo hehe ;P
To możliwe, szczególnie, że 8 godzin dziennie słucham opowiadań koleżanek (mają szynszyle) jakie szynszylki są kochane itd. Poza tym ksiądz, który prowadził chórek miał szylki, które rozmanażał, więc z koleżankami kilka razy zdarzyło się nam trzymać kulki na rękach

Szynszylomania jest gwarantowana u mnie (oprócz tego choruję na cavisiomanię i myszomanię

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych