Witamy na FORUM SZYNSZYLE

Zaloguj się lub zarejestruj aby w pełni korzystać z zasobów forum.
Jeżeli miałaś / miałeś konto na starym forum koniecznie zajrzyj tu: LISTA SPRAW PO MIGRACJI

Pusia, Psotka, Papajka[*], Pimpusia[*]
Napisano 06 listopad 2014 - 21:33
Piękne panniska! Napisz coś więcej o nich
Kicia - Murka - mieszańcus kudłaczus buraskus, Koszyczki - Chip & Dale
'You are responsible, forever, for what you have tamed!'
Napisano 07 listopad 2014 - 22:50
No cóż... więc są one rodziną. Pusia to mama, Papaja i Psotka siostry z jednego miotu. Kiedyś miały jeszcze starszą siostrę Pimpusię ale niestety- w lipcu przegrała walke z kokcydiami:( Był też tata Puszek ale spotkał Go podobny los co Pimpunie, tyle że powodem były powikłania po kastracji (lekarz nie powiedział nam że mogą takie wystąpićPiękne panniska!
Napisz coś więcej o nich

Pusia
Jest wieczną uciekinierką

Papaja
Podobnie jak Pusia wyraża wieczną chęć ucieczki, jednak jest mniej dzika- czasem "łaskawa pani" da sie pogłaskać, ale nie za dużo bo zaczyna "bić" mnie łapkami

Psotka
Psotka jest bardzo przytulną szynszylą. Kiedy się ją pogłaszcze to przytula się i iska
Użytkownik Chinchill@ edytował ten post 07 listopad 2014 - 23:08

Mela [*]

Napisano 08 listopad 2014 - 18:55
Witajcie! Drużyna "PPP" do dzieła!
Kourin

Saki

Hotaru

Shinju

Risa [*]...16.12.2011 - 7.04.2013...

Napisano 09 listopad 2014 - 19:59
PPPiękne imiona i kulki Powiem szczerze, że kiedy pisalaś w dziale powitań, myslałam, że jest dziabdziaków sztuk dwie, a tu trójeczka
Która to ta mistrzyni w sępieniu pyszności w lewym dolnym rogu, a która z tymi uszyskami wielkimi cudownymi na prawym dolnym? I jeszcze halloweenowa artystka, co to dziuplę w dyni sobie zrobiła...
Napisano 10 listopad 2014 - 11:25
hihi, jakie fajne pppannice
hahaa...Lenia...
Kourin

Saki

Hotaru

Shinju

Risa [*]...16.12.2011 - 7.04.2013...

Napisano 10 listopad 2014 - 12:35
PPPiękne imiona i kulki
Powiem szczerze, że kiedy pisalaś w dziale powitań, myslałam, że jest dziabdziaków sztuk dwie, a tu trójeczka
Która to ta mistrzyni w sępieniu pyszności w lewym dolnym rogu, a która z tymi uszyskami wielkimi cudownymi na prawym dolnym? I jeszcze halloweenowa artystka, co to dziuplę w dyni sobie zrobiła...
Dzięki W prawym i lewym dolnym rogu to Psotka (w prawym dolnym za Psotką jest Papaja), a w dyni też Papaja. Pusia to ta w prawym górnym.

Mela [*]

Napisano 29 grudzień 2014 - 16:40

Załączone pliki
Użytkownik Chinchill@ edytował ten post 29 grudzień 2014 - 16:42

Mela [*]

Napisano 29 grudzień 2014 - 18:05
To ja mam nadzieję, że już teraz będzie super i zdjęć będzie się więcej pojawiać Dużo zdrówka dla szynszyli i opiekunów też, żeby dobrze służyli
Napisano 31 grudzień 2014 - 12:05
Zdrowia, szczęścia, radości oraz dużo puchatości dla wszystkich forumowiczów i ich Jaśniepaństwa Szynszyli

Załączone pliki
Użytkownik Chinchill@ edytował ten post 31 grudzień 2014 - 12:30

Mela [*]

Napisano 31 grudzień 2014 - 13:34
Wraz z Migusiem, Efikiem i Elmo serdecznie dziękujemy za życzonka i ślemy mnóstwo pozytywnej energii na nadchodzący rok 2015 Energia przyda się szczególnie 1 stycznia po całonocnej, szalonej zabawie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych