nitka! Wszystkiego, czego sobie zapragniesz. Jak najwięcej szczęścia, dobrych ludzi, energii i słońca; sprawnego roweru, grzecznych futrzastych i dużo przygód. Zdrówko!
Witamy na FORUM SZYNSZYLE

Zaloguj się lub zarejestruj aby w pełni korzystać z zasobów forum.
Jeżeli miałaś / miałeś konto na starym forum koniecznie zajrzyj tu: LISTA SPRAW PO MIGRACJI

Trzydziecha nitki!
Napisano 17 grudzień 2015 - 10:26
Niteczko jaka piękna okrąglutka z każdej strony cyferka ! Sto lat w puchatości !
Bobków dostatku, wielu pięknych ornamentów na ścianach i meblach oraz mnóstwa radości i uczucia szczęścia podczas ich podziwiania !
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej !
Napisano 17 grudzień 2015 - 16:00
@nitka, szczęśliwości - tej puchato-futrzastej i tej osobistej
Zapoznaj się z nową funkcją na forum "NASZE BLOGI" zajrzyj tu (klik) i zacznij blogowanie
Pojawiły się dodatkowe reklamy, zobacz co jest ich powodem (klik)
Napisano 17 grudzień 2015 - 19:21
Niteczko! Słońca Ci, szczęścia, marzeń pospełniania, bobków mnogości, nieprzebitych dętek, wygodnego siodełka, tego, co na zdjęciu (Wetlińska o wschodzie! ), łaskawości Myszora i miłości Maniusia, żebyście z Tomkiem bez problemu zgrywali urlopy, a do tego zawsze pachnącego tak dobrze jak choinka z ozdobami domu i "co by" Ci się wszystko układało tak, jak chcesz
I żebyś dalej była taka pokręcona!
Załączone pliki
Napisano 17 grudzień 2015 - 21:10

iske! Iske! Iske! Iske! Iske! Kolme rautaa iskekäähän, teidät iski Ilmarinen!
Napisano 17 grudzień 2015 - 23:12
Dziękuję dziękuję dziękuję zabobkowani Wariaci
Jesteście super wiecie o tym no nie
góry bobrów,
Kasia ja nie wiem czy zmieści mi się jeszcze na chacie góra bobrów
O tak @Didaś !
pokręcenia nie musisz mi życzyć to już w pakiecie mam na zawsze
P.s. dziś ta starucha nitka została zapierścionkowana, więc może wreszcie się ogarnie

Maniek

Napisano 17 grudzień 2015 - 23:22
dziś ta starucha nitka została zapierścionkowana, więc może wreszcie się ogarnie
Łoooo! Pięknie! Bylebyś się za bardzo nie ogarniała, to do zapierścionkowania konieczne nie jest
Toż taką nieogarniętą chciano zapierścionkować
Sto lat, Niteczko, raz jeszcze!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych