Skocz do zawartości

Czy wiesz, że... szynszyla może dożyć 20 lat? -

szynszyla może dożyć 20 lat?




Witamy na FORUM SZYNSZYLE


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Witamy na FORUM SZYNSZYLE!

Zaloguj się lub zarejestruj aby w pełni korzystać z zasobów forum.

Jeżeli miałaś / miałeś konto na starym forum koniecznie zajrzyj tu: LISTA SPRAW PO MIGRACJI
 
Guest Message by DevFuse

Zdjęcie
- - - - -

liście jabłoni


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Zak

Zak

    Zielony jak tymotka

  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Płeć:Kobieta
  • LokalizacjaWronki
  • Województwo:Wielkopolskie

Napisano 12 lipiec 2016 - 18:11

Usmażyłem szynszylą liście jabłoni. Pytanie jak często mogę im je podawać.


  • 0

#2 szynszylka555

szynszylka555

    Przyjaciel taśmy izolacyjnej

  • Administracja
  • 1820 postów
  • Wiek: 45
  • Płeć:Kobieta
  • LokalizacjaBieniewice
  • Województwo:Mazowieckie

Napisano 12 lipiec 2016 - 19:48

Co znaczy usmażyłem? :) Liście jabłoni po umyciu powinny same wyschnac w temperaturze pokojowej np na gazetach rozłożone w pokoju, na słońcu traca wartości, natomiast jak jest ciepło możesz w cieniu również suszyć, natomiast podawać możesz codziennie.W pikarniku podejrzewam, ze Ci zczerniały, chyba , ze były suszone n w temperaturze minimalnej10-2- stopni przy uchylonych drzwiczkach :)


  • 0

Timon I Pumba M



TIMON ur 20.08.2014 z nami od 19.11.2014 :serce:
PUMBA ur 20.08.2014 z nami od 19.11.2014 <3





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych